Squadra of Urban Italian Group

Urban Italian Group, UIG är en framgångsrik restauranggrupp av de italienska koncepten Basta och sin systerrestaurang Florentine. Varje restaurang berättar en unik historia där det autentiska möter den moderna med avsikt att skapa ett andra hem för lokalborna.

BASTA FAMILJEN I BASTA URBAN ITALIAN ÖSTERSUND

BASTA

Basta - en avslappnad mötesplats för den som söker en autentisk italiensk upplevelse. Allt från maten, drycken, interiören till atmosfären är färgglatt och livligt. Menyn som är känd för sina unika smaker på traditionella recept med en twist, där napolitansk pizza och hantverkspasta är största stoltheten. Här får du en upplevelse du sent kommer glömma.

CHECK IT OUT

FLORENTINE

Florentine som är en systerrestaurang till konceptet Basta tar med gästerna på en fantasifull resa, som att kliva in i en filmscen från det italienska 70-talet. Med ett teatriskt öppet kök, magnifik 360-graders cocktailbar och inredningsdetaljer som är handplockade från italiensk lokala second hand-marknader. Långjäst pizza napoletana och pasta fresca står för självaste kärnan i köket. Tillsammans med ett urval av klassiska secondi och en unik dolci lista.

CHECK IT OUT